Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο

Ο καλός καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Νωρίς το πρωί κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος. Νωρίς το πρωί κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Νωρίς το πρωί στη Θεσσαλία η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Ο καιρός προβλέπεται γενικά με ηλιοφάνεια και με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά καλός με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, ενισχυμένοι το βράδυ στα πελάγη στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...