ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Για 11η χρονιά ο δήμος Αμαλιάδας βράβευσε τα παιδιά του

Για 11η χρονιά ο δήμος Αμαλιάδας βράβευσε τα παιδιά του
Τους 178 επιτυχόντες σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε το βράδυ της Δευτέρας ο δήμος Αμαλιάδας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.

Η τελευταία, ως δήμος Αμαλιάδας, εκδήλωση ξεκίνησε σε μια κατάμεστη από παιδιά και γονείς αίθουσα, με την τοποθέτηση της Εύης Πάλλας – Χρονοπούλου η οποία τόνισε πως μαζί με τα παιδιά βραβεία θα έπρεπε να δοθούν στους γονείς και τους καθηγητές που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα τους και τους στήριζαν. Ανοίγεται, επεσήμανε η κ Πάλλα, «ένας καινούργιος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε και στο τέλος να βγείτε νικητές και έτοιμοι να μπείτε στην παραγωγική διαδικασία».


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Αρχιμανδρίτης Πετράκος Δαμασκηνός, ο οποίος μετέφερε τις ευχές το Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και είπε «να έχετε καλές σπουδές να εκμεταλλεύεστε καλύτερα το χρόνο σας, να έχετε αντοχές και στο τέλος καλή εργασιακή αποκατάσταση». 

Χαιρόμαστε μαζί σας, ήταν τα πρώτα λόγια του δημάρχου Αμαλιάδας Γιάννη Λυμπέρη. Χαιρόμαστε, συνέχισε «γιατί η Αμαλιάδα και η ευρύτερη περιοχή έχει μέλλον. Σίγουρα οι στιγμές για τη χώρα δεν είναι οι καλύτερες.

Η Ελλάδα δεν πάει καλά και χρειαζόμαστε αισιοδοξία που όλοι εσείς μπορείτε να μας δώσετε. Είστε εκείνοι που μπορείτε να πάρετε τις τύχες της χώρας στα χέρια σας και να την αλλάξετε». Εμείς, κατέληξε, «θα είμαστε εδώ και θα σας περιμένουμε στη μικρή μας πόλη. Στην πόλη σας την οποία θα γεμίζετε με χαρά και γνώσεις».

Η επιτυχία σας, επεσήμανε απευθυνόμενος στους  σπουδαστές,  ο Βουλευτής Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας «μας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα και να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων».

Ευχές στους σπουδαστές έστειλαν ο προϊστάμενος του γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαλιάδας κ. Α. Ραμαντάς καταθέτοντας την πεποίθηση πως από τη νέα χρονιά ο δήμος θα βρίσκεται, όπως πάντα κάνει, στο πλευρό της Παιδείας.

Τέλος πεπεισμένος  πως η νεά γενιά θα αλλάξει  την κατάσταση στην πατρίδα μας  εμφανίστηκε ο Απόστολος Λιώσης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των 178 σπουδαστών.

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα Πρωινή)
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: