ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Υπερ- Περιφερειάρχης ο Τάσος Αποστολόπουλος

Υπερ- Περιφερειάρχης ο Τάσος Αποστολόπουλος
Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου αναλαμβάνει ο Τάσος Αποστολόπουλος. Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως θετική για το νομό Ηλείας, μιας και ο κ. Αποστολόπουλος ...
... ως νυν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γνωρίζει ήδη τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και ευελπιστούμε μέσα από τη νέα, ιδιαίτερα σημαίνουσα θέση του να συνδράμει στην κατεύθυνση της στήριξης και ανάπτυξης του νομού μας.

O κ. Αποστολόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου που μου εμπιστεύτηκαν μια σημαντικότατη θέση ευθύνης σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και τη χώρα.
Έχω βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω. Ευθύνη που γίνεται μεγαλύτερη στο πλαίσιο της δημοκρατικής μας συνείδησης και ταυτότητας.

Γνωρίζω ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου  διαθέτει  ικανό και δημιουργικό ανθρώπινο δυναμικό που είναι διατεθειμένο να συμμετάσχει και να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της πατρίδας μας. Γνωρίζω ότι οι τρεις αυτές διοικητικές Περιφέρειες διαθέτουν αξιοζήλευτα συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Γνωρίζω  πολύ καλά ότι για να πετύχουμε στο έργο μας χρειάζεται συνεργασία με όλους τους φορείς, με όλους τους πολίτες. Πάνω από όλα χρειάζεται η συνεργασία με τους πρώτους αιρετούς Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες, το αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο, τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν πάρει πρόσφατη εντολή από το λαό.

Γνωρίζω ότι η γέννηση του καινούριου είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Η μεταβατική περίοδος των έξι μηνών που θα χρειαστεί να παραδοθούν σημαντικότατες υπηρεσίες στις αιρετές Περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και το ΔΕΠΙΝ, θα είναι μια κρίσιμη περίοδος που απαιτεί συλλογικότητα και συνεργασία και σ΄αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε σκληρά.

Με μοναδικό μας όπλο τη διαφάνεια καλούμαστε να τα αλλάξουμε όλα. Να αλλάξουμε όλα όσα μας οδήγησαν στα σημερινά μας αδιέξοδα, με σύνεση, συλλογική γνώση και σκληρή δουλειά. Η νέα αρχιτεκτονική που εισάγεται με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» θέτει τέλος στο συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό κράτος όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Εγκαινιάζεται μια νέα εποχή με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Σήμερα, κάθε άλλο πάρα ποτέ, πρέπει να πετύχουμε. Η νέα διοικητική δομή θα συμβάλλει καθοριστικά στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση δίνοντας ώθηση στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Με συνέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα υπηρέτησα και υπηρετώ το θεσμό του Γενικού Γραμματέα Δυτικής Ελλάδας, με τις ίδιες αρχές θα υπηρετήσω και το νέο θεσμό του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου».
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: