Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Προσφορά πυροσβεστικού στην Ηλεία από τον Ερυθρό Σταυρό

Με την παραχώρηση ενός υπερσύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος στη Νομαρχία Ηλείας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει τις δράσεις του στον πυρόπληκτο νομό.
Το πυροσβεστικό όχημα, τύπου ΕΛΒΟ UNIMOG U 400 αποτελεί δωρεά της Αυστραλιανής Κυβέρνησης στον Ε.Ε.Σ., ο οποίος αποφάσισε με τη σειρά του να το παραχωρήσει στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τελικό αποδέκτη τη Νομαρχία Ηλείας.

Η παράδοση του οχήματος έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 10.30 π.μ., στον χώρο της Διεύθυνσης Μεταφορών στη Συντριάδα.

Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Θεόδωρος Γεωργιόπουλος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας Ε.Ε.Σ Μόνικα Σολωμού, ομάδα Σαμαρειτών κ.α.
Πηγή: iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...