Κατάκολο: Άλμα αφίξεων το 2011

Κατάκολο: Άλμα αφίξεων το 2011
Εξαιρετικά ελπιδοφόρα για το Κατάκολο είναι τα μηνύματα που έρχονται για την κρουαζιέρα μέσα στο έτος 2011. Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία η χρονιά –το 2011- για την κρουαζιέρα στο Κατάκολο όχι μόνον χρονιά κρίσης θα είναι αλλά χρονιά άλματος…
… τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, λόγω της αύξησης του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να δεχθεί το Κατάκολο σε σύγκριση με το τρέχον έτος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το 2011 αναμένεται να καταπλεύσουν 403 κρουαζιερόπλοια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

Ο παραπάνω αριθμός αφορά στις προγραμματισμένες αφίξεις βάσει του σχετικού προγράμματος που έχει καταρτιστεί απ΄ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, ενώ κύκλοι της κρουαζιέρας εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός των αφίξεων θα μεγαλώσει με την ενσωμάτωση των έκτακτων κρουαζιέρων, που  κάθε έτος προστίθενται στη λίστα των αφίξεων.

Οι αφίξεις ανά μήνα

Βάσει του προγράμματος που έχει καταρτιστεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου οι αφίξεις του 2011 ανά μήνα έχουν ως εξής:
Ιανουάριος: 7
Φεβρουάριος: 5
Μάρτιος: 12
Απρίλιος:40
Μάιος: 43
Ιούνιος: 44
Ιούλιος: 47
Αύγουστος: 53
Σεπτέμβριος: 52
Οκτώβριος: 58
Νοέμβριος: 33
Δεκέμβριος: 9

Ημέρες «έξαρσης» κρουαζιέρας

Πέρα από τη χρυσή χρονιά, που προδιαγράφεται το 2011 για την κρουαζιέρα στο Κατάκολο, κατά την διάρκεια κάποιων ημερών μέσα στο έτος αναμένεται… «μποτιλιάρισμα» στο λιμάνι.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η 6η Οκτωβρίου (έξι αφίξεις), η 17η Αυγούστου (τέσσερις αφίξεις), η  20η Σεπτεμβρίου (τέσσερις αφίξεις), η 7η Ιουνίου (τέσσερις αφίξεις)  κ.λ.π..
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ