Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μήτρογλου για Άρη

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/31995.jpg
                                                                                                                                          Δηλώσεις στο «Φως των Σπορ» έκανε ο Πατέρας του Κώστα Μήτρογλου, μιλώντας για την απόφαση του γιου του να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη...Αναλυτικά τα όσα είπε:



Για την απόφαση να φύγει:

«Το συμβόλαιο του Κώστα λήγει το 2014. Όχι, αν πει ο Ολυμπιακός να φύγει, δεν θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του! Εμείς δεν είμαστε σαν κάτι ξένους που εκβιάζανε και κάθονταν να παίρνουν με το ζόρι τα λεφτά. Εμείς είμαστε έλληνες που έχουμε φιλότιμο. Θα σεβαστούμε το ψωμί που έχουμε φάει από τον Ολυμπιακό, καθώς και ότι η ομάδα τον ανέδειξε. Ο Κώστας δεν είναι φραγκοφονιάς. Την καριέρα του σκέφτεται και θέλει να μην είναι στο ψυγείο. Ορισμένοι θα πουν, γιατί μιλάει πάλι ο πατέρας. Το παιδί δεν μπορεί να μιλάει και δεν πρέπει να μιλάει, υπάρχει εσωτερικός κανονισμός. Τα λεφτά δεν τον ενδιαφέρουν. Όταν ήταν στην εθνική νέων, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και μάλιστα με πιο πολλά λεφτά. Εμείς όμως ένα ξέραμε, Θρύλος! Και όταν με είχε πάρει ο Λεμονής, ένα πράγμα του είπα: Μην κουράζεσαι Τάκη, σε εσάς θα έρθει, δεν με νοιάζουν τα χρήματα».

Για το που θα πάει:

-Τώρα τον έχει πάρει τηλέφωνο ο Λεμονής για τον Πανιώνιο;

«Όχι»

-Άλλη ομάδα έχει πάρει;

«Από την Κύπρο υπάρχει ενδιαφέρον, από την Ομόνοια και από την Ελλάδα από τον Ηρακλή, και στη Γερμανία υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είναι και κάτι άλλο που δεν έχει γραφτεί και δεν θέλω να το πω».

-Πέστε το. Δώστε μου την είδηση

«Θα το πω. Τον πήρανε από τον Άρη. Ο οποίος είναι δυνατός σύλλογος με εξαιρετικό προπονητή και ψάχνει γκολτζή σέντερ φορ».
theplayer.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...