Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μενεγάκη: Τα κοριτσάκια έχουν πιπί, τα αγοράκια τσουτσουνάκι

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_12/menegakiiiii.JPGΤσουτσουνάκια, πουλάκια και λοιπά συναφή για τα γεννητικά όργανα μονοπώλησαν σήμερα το ενδιαφέρον της Ελένης Μενεγάκη, που έσπευσε να μας ενημερώσει πως αποκαλεί η ίδια τα απόκρυφα μικρών και μεγάλων!  
Αφορμή για αυτή την κουβέντα στον «Καφέ» στάθηκε η συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο own Town, η οποία υποστήριξε πως έχει μιλήσει στο βλαστάρι της για το σεξ. Σύσσωμο το πάνελ και η καλεσμένη Λυδία Παπαϊωάννου μίλησαν για το πώς αποκαλούσαν τα γεννητικά όργανα όταν ήταν μικροί...

«Εσένα πώς σου το έλεγαν όταν ήσουν μικρή; Πώς σου ξεχώριζαν ότι εσύ είσαι κοριτσάκι και το πουλάκι σου λέγεται έτσι και του αγοριού...», ρώτησε η Ελένη την καλεσμένη, η οποία απάντησε πως το αγορίστικο το έλεγε... λουλού!

«Μα λουλού στου αγοριού;», διερωτήθηκε η Ελένη και η εκπομπή άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τα απόκρυφα για ένα 10λεπτο και βάλε.

Τι «φραουλίτσα» και «μαρουλάκι» ακούσαμε, τι κύρια ονόματα στυλ Βαγγέλης και Παντελής, τι «πουλάκι» και «πεταλουδίτσα»...

Η παρουσιάστρια, πάντως, είχε την τελευταία λέξη: «εγώ τα έχω ξεχωρίσει! Το πιπί για τα κοριτσάκια, το τσουτσουνάκι για τα αγοράκια», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν αποκαλεί τα γεννητικά όργανα με την επιστημονική τους ονομασία γιατί... ντρέπεται!

Μην νομίζετε ότι το λέει μόνο στα παιδιά της όμως! Σύμφωνα με όσα είπε, ακόμα και με μεγάλους όταν μιλάει... τσουτσουνάκι το αποκαλεί!


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...