Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ασύλληπτη ταλαιπωρία και την επόμενη εβδομάδα


 
Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει και την ερχόμενη εβδομάδα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:

- Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου: τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
- Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων, για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή, σημειωτέον, θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το τραμ, καθώς και τα τρόλεϊ.
Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

protothema
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...