Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σφαλιάρες α λα ελληνικά!

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/19/171222.jpg?w=400&f=bicubicΛίγες μόνο μέρες μετά τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, Άρης και ΠΑΟΚ προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα!

Εντός έδρας ήττα 2-0 για τους «κίτρινους» από την Ξάνθη, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε 2-1 στην Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κυριακή, 19/12



Άρης-SKODA Ξάνθη 0-2

Με κορυφαίο τον Δημήτρη Σουάνη που πέτυχε δύο γκολ, η ασταμάτητη Ξάνθη, επικράτησε 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πορεία… πρωταθλητισμού για τους Ακρίτες με τέσσερις νίκες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, φανερά κουρασμένος ο Άρης που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με δέκα από το πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βανγκέλι. Ένα δοκάρι και για τις δύο ομάδες.
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1

Ανώμαλη προσγείωση για τον «δικέφαλο του Βορρά». Μετά το μεγάλο διπλό στο Ζάγκρεμπ και την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, η Κέρκυρα αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Καθαρή νίκη με 2-1 για τους Φαίακες, που προηγήθηκαν με τον Η. Ιωάννου στο 6’, ισοφαρίστηκαν από τέρμα του Αθανασιάδη στο 45’, αλλά ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε ένα γκολ του Στολτίδη στο 49’.
Λάρισα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Μισό… πρωτάθλημα! Με τις συνθήκες να αναμένονται κάτι παραπάνω από δύσκολες (την Παρασκευή το «AEL FC ARENA ήταν χιονισμένo), ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει «πρωταθλητής χειμώνα» από τη Λάρισα! Κάτι που… δεν την παίρνει να επιτρέψει η ΑΕΛ, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον πάτο και θέλει να τελειώσει με μια μεγάλη νίκη το τραγικό σερί (τέσσερις σερί ήττες) που την έφερε εκεί!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...