Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών


Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών
Τον ξυλοδαρμό ατόμου με ειδικές ανάγκες στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από εργαζόμενο κατήγγειλε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" Ελληνίδα εθελόντρια, που μαζί με άλλους εθελοντές από..
... διάφορες ευρωπαϊκές χώρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΚΕΠΕΠ, αποσκοπώντας έτσι στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που περιθάλπονται εκεί και πάσχουν από σοβαρή σωματική και πνευματική αναπηρία.

Η καταγγελία της εθελόντριας φιλοξενήθηκε στο Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=18/12/2010&id=234187 )

Για τα ερωτήματα που έχουν ανακύψει μετά από το ρεπορτάζ του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ την Παρασκευή (δείτε "Σχετικό άρθρο") αλλά και της Ελευθεροτυπίας το Σάββατο, καθώς και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών, θα μιλήσει στην εκπομπή "Πρωϊνή Ενημέρωση" της ΝΕΤ η Διοικήτρια του ΚΕΠΕΠ Άννα Μαζαράκη, το πρωί της Δευτέρας, στις 8.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ