Αναβλήθηκαν οι δίκες για την επιθέση στη Ν.Μανωλάδα και για ΚΕΠΕΠ

Αναβλήθηκαν οι δίκες για την επιθέση στη Ν.Μανωλάδα και για ΚΕΠΕΠ
Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για την Τρίτη δίκες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, η μία για την επίθεση σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ στη Νέα Μανωλάδα και η δεύτερη για την απαράδεκτη κατάσταση στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.

Η πρώτη δίκη αφορούσε την επίθεση που δέχθηκαν στις 19/4/2008 στη Νέα Μανωλάδα ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΚΕ Χρήστος Γιάνναρος και τα μέλη Κοσμάς Αλεξίου και Χρήστος Αναστασόπουλος, κατά την προγραμματισμένη εξόρμηση που αφορούσε τις άσχημες συνθήκες εργασίας και αμοιβής των μεταναστών εργατών γης.

H νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης δεν έχει οριστεί ακόμα.

Στη δίκη για το ΚΕΠΕΠ παραπέμπονταν για να δικαστούν με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση δύο πρώην διοικητές και δύο ακόμη πρώην στελέχη του ιδρύματος.

Η παραπομπή έγινε με βάση τα πορίσματα δύο εκθέσεων Υγειονομικής Επιθεώρησης(13/4/2007 & 1/4/2009) για το Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Λεχαινών, εκθέσεων που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"( http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=20/11/2010&id=225767). H εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 18/10/2011.
iliatora

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ