Γεύμα Χριστουγέννων με την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη

Γεύμα Χριστουγέννων με την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη
Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στη 1 το μεσημέρι, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το καθιερωμένο γεύμα αγάπης που φέτος θα γίνει στο κέντρο ΤΖΑΜΙ VILAGE (Αφοι Ευσταθόπουλοι) στο Τζαμί Πηνείας.
Στο γεύμα μπορούν να συμμετάσχουν πυροπαθείς σεισμοπαθείς, οικονομικά αδύναμα άτομα και οικογένειες, μοναχικά άτομα, οικονομικοί μετανάστες. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6974717100    2622038144.

Θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Πύργο στις 11 το πρωί από σταθμό ΟΣΕ και από Αμαλιάδα στις 12 από το ΚΤΕΛ. Χορηγοί  του χριστουγεννιάτικου γεύματος αγάπης είναι:  κέντρο ΤΖΑΜΙ VILAGE, ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας,  ΗΛΒΙΖΑΧ. 

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, ο έρανος στην Αμαλιάδα έγινε  17 και 18 Δεκεμβρίου και στο Χάβαρι 18 Δεκεμβρίου απόγευμα. Στις άλλες περιοχές ο έρανος θα ανακοινώνεται την προηγουμένη της διενέργειάς του.

Τέλος, τα τρόφιμα σε οικογένειες αναξιοπαθούντων θα μοιραστούν από κλιμάκια της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης 29,30 31 Δεκεμβρίου 2010.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ