Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δεν πάει άλλο ...

Δεν πάει άλλο ...
Ως κι ο Maradona ταράχτηκε όταν ενημερώθηκε για τις "επιδρομές" των ημερών!
Διαρρήκτες και κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί σε υπέρτατο βαθμό ... Τις τελευταίες ημέρες δεν άφησαν τίποτα όρθιο, κλέβοντας περισσότερο από ένα τόνο ελαιόλαδο, πάνω από 4.000 ευρώ σε μετρητά, διάφορα είδη αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έως και εξαρτήματα από πομπούς της ΕΡΑ! 

Στη Ζαχάρω οι διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ζαχάρως για μια… νυχτερινή ανάληψη. Έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς της πλαϊνής πόρτας αλλά δεν μπήκαν μέσα καθώς ,άγνωστο γιατί, το έβαλαν στα πόδια.

Στο Λέπρεο Ζαχάρως οι διαρρήκτες έκαναν γερή μπάζα. Στη θέση «Παναγίες» από το ισόγειο διώροφης οικίας πήραν 400 κιλά λάδι, ένα σκαπτικό μηχάνημα, μια μηχανή ραβδισμού, δύο ξυλοκοπτικά, δύο χλοοκοπτικά, ένα κομπρεσέρ και διάφορα εργαλεία. Συνέχισαν όμως στον πρώτο όροφο και από εεί πήραν διάφορες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, φιάλες ποτών, είδη ρουχισμού συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο ρολόι της ΔΕΗ.



Στους Ταξιάρχες Ζαχάρως, άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι ηλικιωμένης και πήραν 600 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας, ένα ρολόι και την αστυνομική  της ταυτότητά μέσα από το πορτοφόλι της.


Στην περιοχή της Ζαχάρως οι κλέφτες μπήκαν σε σπίτι και πήραν 2.150 ευρώ από το κομοδίνο του υπνοδωματίου, καθώς κι ένα ρολόι και δύο χρυσά μενταγιόν, αξίας 3.000 ευρώ.
Ούτε οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πύργου γλίτωσαν από τη μανία των διαρρηκτών. 

Στην περιοχή Αγκινάρα του Πύργου, άγνωστοι παραβίασαν το χώρο που βρίσκονται τα μηχανήματα εκπομπής. Πήραν εξαρτήματα από δύο πομπούς εκπομπής στα μεσαία ενός κιλοβάτ  και από ένα πομπό τεσσάρων κιλοβάτ, μία εργαλειοθήκη αλλά προκάλεσαν και φθορές, το κόστος των οποίων δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί.

Σε κοντινή περιοχή στο Ροφιά Πύργου, άγνωστοι αφαίρεσαν δύο δοχεία με πετρέλαιο, χωρητικότητας 50 λίτρων και συνολικής αξίας 70 ευρώ.

Στον Πύργο οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στην οδό Ρήγα Φεραίου και έκλεψαν 650 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και πιστωτικές κάρτες.

Στη Γαστούνη άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι Πολωνής υπηκόου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. 

Στα Λεχαινά οι κλέφτες μπήκαν σε μονοκατοικία και προσπάθησαν να κλέψουν το ποδήλατο της ιδιοκτήτριας, προκαλώντας σε αυτό φθορές.


Στη Βάρδα δύο Ρουμάνοι φέρονται ως οι δράστες κλοπής φρούτων αξίας ...9.500 ευρώ! Μπήκαν στην αποθήκη ιδιοκτησίας 28χρονης και πήραν 21 τόνους μανταρίνια και 1,6 τόνους πορτοκάλια, τα οποία είχε αγοράσει ομοεθνής τους από την 28χρονη. Οι δράστες αναζητούνται.


Στη Χαριά, ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου κατήγγειλε στην Αστυνομία τη διάρρηξη της εκκλησίας. Οι διαρρήκτες παραβίασαν το παγκάρι και πήραν περίπου 200 ευρώ.


Στο Λαμπέτι, άγνωστοι αφαίρεσαν από αποθήκη ένα πλαστικό δοχείο με 55 λίτρα λάδι, ακόμα ένα με 12 λίτρα λάδι και ένα βενζινοπρίονο. Λάδι έκλεψαν και από αποθήκη 

στο Μάχου Βαρθολομιού. Δεκαπέντε δοχεία με λάδι και ακόμα 300 κιλά από άλλο δοχείο μαζί με τρία αλυσοπρίονα και μια τηλεόραση, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, ήταν η λεία τους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...