Ο καιρός των Χριστουγέννων

Ο καιρός των Χριστουγέννων
Βροχές και ενισχυμένους νότιους ανέμους περιμένουμε στην Ηλεία, από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, με περισσότερα φαινόμενα ανήμερα τα Χριστούγεννα και την δεύτερη μέρα, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.
Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά τις αρχικές εκτιμήσεις για περισσότερα φαινόμενα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Έτσι, αύριο παραμονή Χριστουγέννων περιμένουμε νεφώσεις με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές, ενισχυμένους νότιους - νοτιοανατολικούς ανέμους, σχεδόν θυελλώδεις 7 και στα ανοιχτά του Ιονίου θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα των 19 με 20 βαθμών Κελσίου.

Μεταφορά σκόνης περιμένουμε από το απόγευμα της Παρασκευής.

Σταδιακά από τα ξημερώματα των Χριστουγέννων οι ασθενείς βροχές θα ενταθούν. Βροχερός γενικά καιρός θα επικρατήσει, θα υπάρχουν όμως διαστήματα παύσης των φαινομένων. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθένησουν, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ