Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Άντρας έπεσε στο κενό λόγω ΔΝΤ στη Ρουμανία

Ένας άνδρας - τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά - έπεσε από το μπαλκόνι του ρουμανικού κοινοβουλίου, την Πέμπτη (23/12), την ώρα που... στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και είδε πως, ήδη, ο άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.
 
Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου"
 
Ο άνδρας πυ είναιε ργαζόμενος της κρατικής τηλεόρασης , μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του, από το σημείο όπου "προσγειώθηκε" μέχρι το ασθενοφόρο, φώναζε "Ελευθερία", μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres".

Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφεται: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".

Η συζήτηση διεκόπηκε, λόγω του συμβάντος προσωρινά διακόπηκε και όταν συνεχίστηκε,  η πρόταση μομφής κατά του ρουμάνου πρωθυπουργού Εμίλ Μποτς, απορρίφθηκε .

Ήταν η τέταρτη πρόταση μομφής τη χρονιά αυτή και πλέον η εύθραυστη κυβέρνηση συνασπισμού μπορεί να προχωρήσει με τις οικονονμικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ώστε να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας, ύψους 29 δισεκατομμυρίων ευρώ, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αν επιμένετε να δείτε το σοκαριστικό βίντεο, δείτε το εδώ.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...