Οι κάμερες κατέγραψαν τους δολοφόνους



Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πρατηρίου καυσίμων όπου έγινε η στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη εξετάζουν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να εντοπίσουν τους αδίστακτους δολοφόνους που τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Οι κάμερες του βενζινάδικου έχουν καταγράψει καρέ- καρέ την ληστεία και οι δυο δράστες φαίνονται να εισβάλλουν με τα όπλα στα χέρια στο πρατήριο, στην περιοχή Μελίσσι στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ακινητοποιώντας τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του. Ο άτυχος πρατηριούχος αιφνιδιάστηκε και τους άφησε να αδειάσουν το ταμείο.

Όταν, όμως, οι κακοποιοί βγήκαν έξω, τους κυνήγησε και επιχείρησε να τους σταματήσει την στιγμή που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους. 
 
Τότε ο ένας από αυτούς τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, μπροστά στην εμβρόντητη γυναίκα του που έχει υποστεί σοκ και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βγάλουν από το βίντεο «καθαρά» καρέ των ληστών, ώστε να ξεκινήσουν αναζητήσεις.

Την ίδια τύχη λίγο έλειψε να έχει και άλλος ένας ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Τσαγκαράδας στην Μαγνησία, που βρέθηκε αντιμέτωπος το βράδυ της Τετάρτης με δύο άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν.
 
Οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές, αλλά δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα από το ταμείο γιατί υπήρχαν και αρκετοί υπάλληλοι στο πρατήριο. Έτσι, τράπηκαν σε φυγή πεζοί και εξαφανίστηκαν παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ