Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνες! Προετοιμαστείτε να αγωνιστείτε για τις ζωές σας!

«...Kαι τι δεν έχουν κάνει για να καλλιεργήσουν τις διαστροφές ανάμεσά μας; Kι εμείς τι κάναμε εδώ και λίγο καιρό για να τους καταστρέψουμε; Tίποτα, γιατί σηκώνουν με αυθάδεια το κεφάλι και απειλούν ατιμώρητα την αρετή. Tίποτα, γιατί η κυβέρνηση οπισθοχώρησε μπροστά στις φατρίες, κι αυτές βρίσκουν προστάτες ανάμεσα στους εντολοδόχους της δημόσιας αρχής... (…) Ενώ εσείς προστάξατε την τιμωρία μερικών καθαρμάτων, υπεύθυνων για όλα μας τα δεινά, αυτοί τολμούν να προβάλλουν αντίσταση στην εθνική Δικαιοσύνη και για χάρη τους θυσιάζονται τα πεπρωμένα της πατρίδας και της ανθρωπότητας...»

«Λαέ να θυμάσαι ότι οι εχθροί σου, όχι μόνο δεν θυσιάζουν αυτή τη φούχτα των απατεώνων για την ευτυχία σου, αλλά επιδιώκουν να θυσιάσουν εσένα για τη φούχτα των απατεώνων, που είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά, όπως είναι και τα μοναδικά εμπόδια για τη δημόσια ευημερία. Nα ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος που θα ξεσηκωθεί για να υπερασπιστεί τη δημόσια αρετή και ηθική, θα καταβληθεί από τους εξευτελισμούς και θα προγραφεί από τους απατεώνες. Nα ξέρεις ότι κάθε φίλος της λευτεριάς θα βρίσκεται πάντα ανάμεσα σε ένα καθήκον και σε μια συκοφαντία, να θυμάσαι ότι αυτοί που δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν για προδοσία, θα κατηγορηθούν για φιλοδοξία…»

«Aυτή είναι η εξουσία των τυράννων που εξοπλίζονται εναντίον μας, αυτή είναι η επίδραση του συνασπισμού τους πάνω σε όλους τους διεφθαρμένους ανθρώπους, που είναι πάντα έτοιμοι να τους υπηρετήσουν. Έτσι λοιπόν, τα καθάρματα μάς επιβάλλουν το νόμο της προδοσίας του λαού… (…) Θα προσυπογράψουμε τον νόμο; Όχι: θα υπερασπιστούμε τον λαό, με αντάλλαγμα την εκτίμησή του. Aς οδηγηθούν αυτοί στο ικρίωμα από τον δρόμο του εγκλήματος, κι εμείς από τον δρόμο της αρετής»


Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος, αποσπάσματα από την ομιλία της 8ης Θερμιδώρ (26 Ιουλίου) 1794.

Με αλαζονεία και αναίσχυντη προθυμία οι δωσίλογοι της κατοχικής κυβέρνησης του τύραννου και προδότη Γιώργου Παπανδρέου αναγγέλλουν τις μαύρες ημέρες που έρχονται και με κυνισμό εγκληματικών καθαρμάτων καταδικάζουν το λαό στην πείνα και την εξαθλίωση, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, προδίδουν την πατρίδα σε προστάτες και «συμμάχους»...

Στο λαό φέρνουν νέους φόρους, ακρίβεια, μειώσεις μισθών, ανεργία, μετανάστευση, δηλαδή γενοκτονία – εθνοκτονία! Ακόμα, καταργούν δημόσια Παιδεία και Υγεία, καταλύουν το κοινωνικό κράτος και απέναντί του υψώνουν το κράτος του φόβου, της βίας και της καταστολής!

Στους ξένους προστάτες – νταβατζήδες προσφέρουν αντί πινακίου φακής τον ορυκτό μας πλούτο, τη δημόσια περιουσία, τη δημόσια γη, ποτάμια, δάση βουνά.

Στους «συμμάχους» Τούρκους δίνουν το μισό Αιγαίο και την Κύπρο.

Στα ντόπια πλουτολατρικά λαμόγια εξασφαλίζουν ασυλία και υπόσχονται μερίδιο από την πίτα του γενικού ξεπουλήματος ανθρώπων και χώρας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν θέλει να τη δει ή είναι παντελώς ηλίθιος, ή εντελώς ξεπουλημένο κάθαρμα, προδότης του λαού και της πατρίδας, εχθρός του λαού! 

Εδώ που μας έφερε η σιχαμένη κατοχική κυβέρνηση έχουμε τις εξής επιλογές: Ή θα αποδεχθούμε την υποδούλωσή μας για χάρη μιας προσκυνημένης και ξεφτιλισμένης ζωής, ή θα επιλέξουμε την οδό της Πολιτικής Αρετής, θα σηκώσουμε τις γροθιές μας ως Έλληνες και ελεύθεροι άνθρωποι, θα τους γκρεμίσουμε από τα βάθρα της εξαπάτησης και της χυδαιότητας, θα αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία, θα χτίσουμε από την αρχή τη δημοκρατία μας και θα ορίζουμε από εδώ και πέρα εμείς τις ζωές μας!

Ο λόγος μου αυτός δεν έχει αποδέκτες τους «πρόθυμους» συνεργάτες - κομματόσκυλα του νέου δωσιλογισμού. Σ’ αυτά τα καθάρματα, τα εξαρτημένα δουλικά της νεοφιλελεύθερης μετριότητας, τα εξανδραποδισμένα δίποδα που καταχρηστικά θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι «προφητεύω» το φρικτό τους τέλος και καλό θα είναι να βρουν από τώρα τρύπες να κρυφτούν, βαθιά ανήλιαγα λαγούμια, γιατί δεν απέχει η ημέρα εκείνη που ο λαός οπλισμένος με οργή θα ξεσπάσει πάνω στα άθλια προσκυνημένα κεφάλια τους.

Ο λόγος μου αυτός δεν έχει αποδέκτες τους ντόπιους ολιγάρχες, αυτά τα καθάρματα του πλούτου και της ματαιοδοξίας, που χρόνια τώρα λεηλατούν το λαό και την πατρίδα, ως παρασιτικές βδέλλες και τώρα ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι παρέα με τα ξένα αφεντικά τους. Τους συμβουλεύω να υψώσουν ακόμα πιο ψηλούς τοίχους στις επαύλεις τους, να προσλάβουν κι άλλους μπράβους να τους φυλάνε ή –ακόμα καλύτερα- να αρχίσουν να εγκαταλείπουν τη χώρα όσο ακόμα τα αεροδρόμια είναι ανοιχτά. 

Ο λόγος μου αυτός δεν έχει αποδέκτες τους φασίστες ή τους εθνομηδενιστές, όλα αυτά τα ψυχοσυμπλεγματικά ανθρωπάκια που μέσα από την άρνηση ή διαστρέβλωση της ανθρωπιάς διαχέουν πνευματική σύφιλη που σαπίζει κάθε γονιμοποιό δύναμη του ελληνικού έθνους. Να ξέρουν ότι η ιστορία θα τους προσπεράσει και αυτή τη φορά, αλλά όχι ατιμώρητα. Η παραδειγματική τιμωρία της Λογικής που θα τους επιβληθεί θα εμπνέει αιώνιο τρόμο στους μελλοντικούς μιμητές τους!

Ο λόγος μου απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους ελευθερόφρονες Έλληνες, στους ανώνυμους καθημερινούς βιοπαλαιστές, στους απλούς πολίτες αυτής της αρχαίας πατρίδας που τώρα καλούνται –όπως και οι πρόγονοί τους στο παρελθόν- να γίνουν γίγαντες πρόμαχοι της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της ίδιας της ζωής!

Έλληνες θυμηθείτε ποιοι είστε, από ποιους κρατάτε. Θυμηθείτε την υπέροχη στον κόσμο Παιδεία και Πολιτισμό σας, θυμηθείτε την ιστορία σας, τους προγόνους που σας μεγάλωσαν και το αίμα που έχυσαν για την τιμή και τη λευτεριά σας.
 
Έλληνες ήρθε η ώρα να σταθείτε όρθιοι, να υψώσετε το ανάστημά σας στους ξενόδουλους και ξενόφερτους αγύρτες που σας εξαπάτησαν για να εκλεγούν κυβερνήτες σας. Ήρθε η ώρα να ανατρέψετε αυτούς τους Γασμούλους μπάσταρδους τυράννους - κυβερνήτες σας με τα ξένα διαβατήρια, τις ξένες μητρικές γλώσσες, τις ξενικές κουλτούρες και τα ξένα σόγια τους που μισούν την Ελλάδα και το λαό της!

Ήρθε η ώρα συνειδητά να τους τιμωρήσετε!

Πάρτε τις αποφάσεις σας σύντομα, ο καιρός της φωτιάς πλησιάζει!

Προετοιμαστείτε για να ξοφλήσετε το μόνο πραγματικό σας χρέος, αυτό στην ιστορία.

Υπερασπιστείτε τη δημοκρατία και την πατρίδα.

Υπερασπιστείτε το λαό, τις γυναίκες και τα παιδιά σας.

Αγωνιστείτε για Δημοκρατία, Ισοτιμία, Αλληλεγγύη!

Η Ελλάδα ανήκει και θα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

Στέφανος Μυτιληναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...