Τροχαίο στον πρώτο κόμβο Γαστούνης

Τροχαίο στον πρώτο κόμβο Γαστούνης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στην πρώτη διασταύρωση της Γαστούνης, στο ύψος της ΗΛΒΙΓΑΛ, όταν συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ επιχείρησε να βγει από την έξοδο της Γαστούνης προς την εθνική οδό και εκείνη την ώρα ερχόταν με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο ένα άλλο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο οδηγών, μιας γυναίκας και ενός άνδρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Όπως έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές ο άνδρας οδηγός που είναι κάτοικος Πύργου έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περιτραυματική αμνησία ενώ ο τραυματισμός της γυναίκας από τα Λεχαινά, η οποία οδηγούσε το ΙΧ που εκινείτο επί της εθνικής οδού, είναι ελαφρύς.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ότι από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαρότεροι τραυματισμοί ή πιο δυσάρεστα αποτελέσματα, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δυο αυτοκίνητα υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ