Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 02/01

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 02/01
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Τοξότη αλλά αρκετά «ποτισμένη» με τις ιδιότητες της μεθαυριανής έκλειψης της 4/1/2011, οπότε καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας λοιπόν και θυμηθείτε, όχι στα βαθειά. Στα αισθηματικά προσέξτε και κάνετε ορθούς χειρισμούς.

Κριός
Σήμερα μπορείτε να κάνετε χαλαρά πράγματα αλλά προπάντων να κοιτάξετε τα της οικογένειας σας. Ζητήματα που είναι σαν τα κάστανα στη φωτιά καλό θα είναι να μην τα ακουμπάτε. Αισθηματικά, οι μικρές όμορφες στιγμές είναι που δίνουν μεγάλες απολαύσεις μιας και τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φιλί και ένα χάδι.
Ταύρος
Μπορείτε σήμερα να κάνετε μια αποτοξίνωση στην επικοινωνία πράγμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε. Η ζωή σας πρέπει να κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς. Κάποιες επισκέψεις δεν θα λείψουν αλλά όταν είναι με άτομα της επιλογής σας τότε τίποτα δεν μπορεί να σας «χαλάσει».
Δίδυμοι
Σήμερα η Σελήνη περνά πάνω από τον Ερμή και σας βοηθά να αποφορτιστείτε και να εκφραστείτε με άνεση σε χώρους που απαιτούν τυπικότητα. Συναισθηματικά μπορείτε να περιμένετε όμορφες στιγμές αλλά και ζητήματα που πρέπει να λυθούν και να ξεκαθαριστούν υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, οπότε σήμερα θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ξεκούρασης και μαζέματος. Πρέπει να χαλαρώσετε ή εν πάση περιπτώσει να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν. Ακόμα και αν είναι η καθαριότητα κάντε το. Επίσης είναι ημέρα έντονων κοινωνικών σχολίων.
Λέων
Η μέρα είναι γεμάτη έντονους προβληματισμούς και διλήμματα χωρίς ουσία. Μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στα αισθηματικά σήμερα έχετε πολύ όρεξη αλλά χρειάζεται προσοχή στις εκφράσεις γιατί όταν μετά το «σ’ αγαπώ» ακολουθεί το «τι θα φάμε σήμερα?», τότε οι αντιδράσεις είναι λογικές.
Παρθένος
Η διάθεση σήμερα είναι καλή όμως το φεγγαράκι στον Τοξότη σας δημιουργεί κάτι σαν αλλεργία μιας και ίσως βρεθείτε σε συγκεντρώσεις με ετερόκλητα στοιχεία που θα σας αποσυντονίσουν. Στα αισθηματικά ένα κύμα απόδρασης θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας.
Ζυγός
Οι προσπάθειες σας σήμερα πρέπει να εστιαστούν στις προσωπικές επαφές και στις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα η μέρα βοηθά στο να περάσετε όμορφα ανεξαρτήτως του χώρου που θα παραβρεθείτε. Βεβαιωθείτε όμως πως εκεί που θέλετε να πάτε εσείς είναι της αρεσκείας και αυτών που θα σας συνοδέψουν.
Σκορπιός
Η Σελήνη και ο Ερμής στον Τοξότη σας αναγκάζουν εκ των πραγμάτων να βγείτε έξω και να ξοδέψετε μιας και δεν θέλετε να σας περάσουν για τσιγκούνηδες. Τα ερωτικά μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι εάν η κοινωνική ζωή είναι εις βάρος της ερωτικής σας.
Τοξότης
Με Ερμή (ευτυχώς πλέον ορθόδρομο) και Σελήνη στο ζώδιο σας τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και δρομολογημένα. Απλά προσέχετε την εμφάνιση σας ( η αρμονία στο ντύσιμο δεν είναι το φόρτε σας) και βγείτε με όπλο το χιούμορ να αναστατώσετε τα πλήθη. Όμορφες και χαρούμενες στιγμές.
Αιγόκερως
Σήμερα το όνειρο από την πραγματικότητα απέχει μόνο ένα άνοιγμα των ματιών. Είσαστε κουρασμένοι και με mood περίεργο? Αφήστε τα αυτά και ορμήστε διότι σήμερα είναι μέρα χαράς και δεν χωράει επαγγελματικά ζητήματα. Κάποια τηλεφωνήματα θα σας ταράξουν ευχάριστα.
Υδροχόος
Σήμερα, αν και επιθυμείτε την ηρεμία και τη χαλάρωση, υπάρχουν κάποιοι που θα μεταφέρουν λόγια που δε θα σας αρέσουν. Πείτε σε φίλους και αντιπάλους καλή χρονιά και χαλαρώστε με καφέ ζεστό και καλή παρέα. Ένα σινεμά για επιδόρπιο ψυχαγωγίας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Ιχθύες
Ικανότητα επικοινωνίας έχετε, όμως Ερμής και Σελήνη κάπου ίσως σας πιέσουν για περισσότερα. Σήμερα χρειάζεστε καλή διάθεση, όμορφη παρέα και αρμονία. Προσέχετε τα της ενδυμασίας και τα της επιλογής δώρων διότι είναι πιθανό κάποιες προτιμήσεις σας να σχολιαστούν ως άκυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...