Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

«Κοντά σε συμφωνία για Μανιάτη, Μήτρογλου»

«Κοντά σε συμφωνία για Μανιάτη, Μήτρογλου» 
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα κορυφωθούν οι συζητήσεις Πανιώνιου και Ολυμπιακού για τις υποθέσεις των Μανιάτη και Μήτρογλου τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γεράσιμος Βεντούρης.


«Είμαστε κοντά στο δανεισμό του Μήτρογλου, τρέναρε το θέμα η καθυστέρηση της μεταβίβασης των μετοχών», ανέφερε σχετικά. Τι είπε για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» για τον Μπερνάρ Κουμορτζί και την προσπάθεια του «ιστορικού» να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Για το θέμα του Μήτρογλου και για την καθυστέρηση της μετακίνησης του παίκτη στην Πλατεία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Ο Μήτρογλου από την αρχή ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του, απλά καθυστερήσαμε γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών την Πέμπτη. 
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη» τόνισε ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφή του «Γερμανού» συνδέεται έμμεσα με την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη, φωτογραφίζοντας την μετακίνηση του Έλληνα αμυντικού στο τέλος της σεζόν.

«Είμαστε σε επαφές με τον κ. Μαρινάκη για τον Μανιάτη, βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν θα παέι τώρα ή το καλοκαίρι, αφού θέλουμε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο δεύτερο γύρο».

Ο Γεράσιμος Βεντούρης, επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Σταύρο Αδαμίδη για τον Γιάννη Μανιάτη: «Με τον κύριο Αδαμίδη έχω μιλήσει αρκετές φορές. Μιλήσαμε και σήμερα και ανταλλάξαμε ευχές. 

Γνωρίζουμε τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη, αλλά ο κύριος Αδαμίδης κατανοεί ότι το μέλλον του παίκτη συνδέεται έμμεσα με την περίπτωση του Μήτρογλου. Μέσα στην εβδομάδα θα λήξει το θέμα και θα δούμε αν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τον ποδοσφαιριστή».

Για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» για τον Μπερνάρ Κουμορτζί τόνισε: «Ο Μπερνάρ δεν έχει προσφέρει αυτά που θα θέλαμε φέτος. Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια του β΄ γύρου. 

Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεση μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στην συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν την συζητήσαμε».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Πανιωνίου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Η ομάδα με βάση το έμψυχο δυναμικό της, δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος», ενώ στάθηκε και στον νέο προπονητή των «κυανέρυθρων» Τάκη Λεμονή: «Ο νέος μας προπονητής είναι εγνωσμένης αξίας με μεγάλη πείρα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει μια χαρά. Ήδη στοιχεία από την δουλειά του, έχουν φανεί»

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, επεσήμανε ότι ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: «Κινήσεις θα κάνουμε τον Ιανουάριο. 

Απλά πάντα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να γίνουν κινήσεις άμεσης αποτελεσματικότητας που θα βοηθήσουν την ομάδα. Θα έχω και σήμερα προπόνηση με τον κύριο Λεμονή για μεταγραφικά θέματα. Πάντως η ομάδα θα ενισχυθεί»
sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...