Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Ο Ολυμπιακός μας έπιασε κορόιδο»



Παραδέχεται ότι την πάτησε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν

«Μας έπιασαν κορόιδα. Θα χάσουμε τσάμπα τον παικταρά». Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Μπερνάρ Καϊασό, μέσω συνέντευξής του στον Ελεύθερο Τύπο, έδειξε την πικρία του για τη συμφωνία που έκανε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, η οποία, όπως παραδέχθηκε, προκάλεσε πολλά άσχημα σχόλια από τη Γαλλία για τις κινήσεις του ίδιου αλλά και των άλλων μελών της διοίκησης της Σεντ Ετιέν.

«Μας έπιασαν κορόιδα. Θα χάσουμε τσάμπα τον παικταρά», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου της Σεντ Ετιέν, ο οποίος συνέχισε δίνοντας εξηγήσεις:

«Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρουμε από τον Ολυμπιακό είναι πολύ λίγα για την αξία του Κέβιν Μιραλάς. Ο ποδοσφαιριστής έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ελλάδα απ’ ό,τι μαθαίνουμε, και δεν καταλαβαίνουμε πώς θα τον πουλήσουμε με τόσο λίγα χρήματα», ανέφερε ο Μπερνάρ Καϊασό.

Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, στη συνέντευξή του στον Μάνο Σταραμόπουλο, παραδέχθηκε ότι: «Κανένας δεν είχε καταλάβει την πραγματική αξία του Μιραλάς. Γι’ αυτό και βάλαμε ως όρο οριστικής μεταγραφής του το ποσό αυτό. Όμως ο Μιραλάς στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε και κάνει εκπληκτικά πράγματα και όλος ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του», τόνισε.

«Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι είχαμε χρυσάφι στα χέρια μας και κανείς από τους προπονητές μας δεν το πήρε χαμπάρι. Εμείς στη Σεντ Ετιέν χρησιμοποιούσαμε τον Μιραλάς, πότε δεξιά πότε αριστερά και κανένας ποτέ δεν τον έβαλε να παίξει στο κέντρο της επίθεσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν.

Ο κ. Καϊασό, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Συνέχισε να αναφέρεται στην παραχώρηση του Κέβιν Μιραλάς… «Είχαμε και λίγη ατυχία. Την εποχή που πήραμε τον Μιραλάς από τη Λιλ, δίνοντας 3 εκατ. ευρώ, είχε κι έναν τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Έπειτα στη θέση του σέντερ φορ αγωνίσθηκε ο Γκομίς που τα πήγε θαυμάσια και κανένας προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει τοποθετώντας τον Κέβιν στην κορυφή της επίθεσης.
 
Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να πάρουμε από τον Ολυμπιακό μόλις 2,5 εκατ. ευρώ και να χάσουμε πολλά περισσότερα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν οι προπονητές μας τόσο καιρό που είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Μιραλάς είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο ταλέντο του κι ενδεχομένως να τον ρωτούσαν σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται», τόνισε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν και κατέληξε…

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω»…, κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...