Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Άγριο ξύλο οπαδών στον Πύργο !


Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών στον Πύργο ! -βίντεο- Νεότερη ενημέρωση
φωτο κάτω: Τα "σημάδια" της επίθεσης - ως και κλαδοκόφτης χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο!

Απίστευτες σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας αντίκρισαν οι πολίτες στο κέντρο του Πύργου, σε αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού...
... λίγο μετά τις εννέα σήμερα το βράδυ. Με βάση μαρτυρίες πολιτών που μίλησαν στο iliatora.gr, 15 άτομα που κρατούσαν μπουκάλια, λοστούς, σιδηρογροθιές και ξύλα αλλά και... κλαδοκόφτη(!), επιτέθηκαν σε τέσσερις άλλους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Καβάλα που πρόβαλε ζωντανά η τηλεόραση, οι θαμώνες των καφετεριών στις οδούς Πατρών και Μιαούλη, στο κέντρο του Πύργου, άκουσαν φασαρία στο δρόμο. Βγήκαν αμέσως έξω αλλά το μόνο που οι πιο πολλοί πρόλαβαν να δουν ήταν μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, που φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, να φεύγουν τρέχοντας από τη συμβολή των οδών Πατρών και Μανωλοπούλου, όπου κείτονταν αιμόφυρτοι τέσσερις άλλοι άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Επικράτησε πανδαιμόνιο και το πρώτο που έκαναν οι περισσότεροι ήταν να τρέξουν να βοηθήσουν τους τραυματίες. Άμεσα κλήθηκαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν τα πρώτα στοιχεία του επεισοδίου, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες της επίθεσης.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του Αστυνομικού Τμήματος, της Τροχαίας και της Ασφάλειας, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και ήδη γίνονται οι πρώτες προσαγωγές. Οι τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Nεότερη ενημέρωση (15:30)
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ομάδες οπαδών 7-10 ατόμων η καθεμία συνεπλάκησαν κοντά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στον Πύργο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών οπαδών του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα όμως με αξιόπιστες πηγές του iliatora.gr, χθες το βράδυ τέσσερις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού, σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ.

Όπως γράψαμε από χθες, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις. Οι γιατροί του νοσοκομείου Πύργου διαπίστωσαν πως οι τραυματίες είχαν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και εκδορές.

Ο ένας εκ των τραυματιών έφυγε από το νοσοκομείο πριν έρθει η αστυνομία. Οι άλλοι τρεις, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελλήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα. Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. H αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...