Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Θέλει Μιραλάς ο Παναθηναϊκός!

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/01/37305.jpgΣύμφωνα με το κρατικό κανάλι του Βελγίου «rtbf.be» ο Παναθηναϊκός έχει στο «στόχαστρο» του τον Κέβιν Μιραλάς και θέλει να τον «κλέψει» από τον Ολυμπιακό!Νέα μεταγραφικά σενάρια από το Βέλγιο λοιπόν (έχουν γράψει και στο παρελθόν για …φλερτ των «Πράσινων» με τον ποδοσφαιριστή) θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει βάλει στο …μάτι τον Κέβιν Μιραλάς.


Το «rtbf.be» αναφέρει ότι οι «Πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να πάρουν τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν. Πάντως το συγκεκριμένο σενάριο μόνο ως επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή μόνο τις μεταγραφές δεν σκέφτεται με όλα αυτά που περνάει.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς.

Ο Μιραλάς είναι ο πολυπόθητος στόχος του Παναθηναϊκού, ενώ αυτή την στιγμή ο παίκτης ανήκει στην Σεντ Ετιέν αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αγοράσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν με 2.500.000 δολάρια.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για αυτή την συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να «χαλάσει» το deal και να αρπάξει τον παίκτη. Ο Παναθηναικός είναι πρόθυμος να κάνει μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...