Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σκυλόβρισε την Εισαγγελέα και έσπασε στο ξύλο έναν αστυνομικό!

«Θερμό» επεισόδιο, το οποίο θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες διαστάσεις σημειώθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο... Ηρακλείου .

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν 37χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος αφού επιτέθηκε φραστικά στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει αστυνομικό και υπάλληλο που έσπευσε να τον βοηθήσει. Ο 37χρονος μπήκε στο γραφείο της Εισαγγελέως υπηρεσίας και της ζήτησε να παρέμβει για υπόθεση του με τραπεζικό κατάστημα.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο επεισόδιο του 37χρονου με τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης τράπεζας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προσπαθούν να τον εξαπατήσουν και του «χρεώσουν» στο λογαριασμό του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει καμία σχετική κίνηση. Ο 37χρονος απαίτησε από την Εισαγγελέα να πάρει τηλέφωνο στην τράπεζα και να δώσει εντολή σε σχέση με το χρέος.

Η Εισαγγελέας διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παρέμβει και του εξήγησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες οι οποίες δεν άρεσαν στον 37χρονο, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να εξυβρίζει την Εισαγγελέα. Οι φωνές του σήκωσαν στο …πόδι υπαλλήλους και δικηγόρους.

Στο σημείο έσπευσε ο αστυνομικός που καθημερινά εκτελεί υπηρεσία στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων και πιο συγκεκριμένα στο διάδρομο με τα εισαγγελικά γραφεία.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει τον 37χρονο, ο οποίος ωστόσο έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Προσπάθησε να τον απομακρύνει και τον τράβηξε από το χέρι για να τον βγάλει έξω. Ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να γρονθοκοπεί τον αστυνομικό καθώς και έναν υπάλληλο που έσπευσε να βοηθήσει. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς το πρόσωπο του είχε γεμίσει μώλωπες.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...