Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, καθώς δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα της υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ούτε και άλλα ...ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΕ-ΟΤΕ αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την προκήρυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων κατά κλάδο, κατηγορία και περιοχή. 
 
Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή καλείται να προχωρήσει στην κήρυξη-συμμετοχή κινητοποιήσεων σε συνεργασία με τις άλλες οργανώσεις σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με το σημερινό τοπίο εργασιακών σχέσεων.

Επίσης, το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στον ΟΤΕ ζήτησε από τη διοίκηση του οργανισμού να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τις πληροφορίες για «ανάγκη εξορθολογισμού ή μείωσης του μισθολογικού κόστους», που αποτελεί βασικό στοιχείο διαπραγμάτευσης για τους εργαζομένους.


newsbomb.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ