Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος τεσσάρων ταχυτήτων


Έβρεξε γκολ στο Περιστέρι

Με μεγάλη αισιοδοξία μπορεί να ατενίζει το μέλλον του στην Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος, μετά την σπουδαία νίκη 4-2
με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Αναστασάκος, Καμαρά και Σαρμιέντο σκόραραν βυθίζοντας την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, η οποία προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία, ωστόσο οι Φαίακες κατάφεραν να ισοφαρίσουν δυο φορές.

Σπουδαίο θέαμα και από τις δυο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά για τη νίκη.

Το ματς


Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι δυο ομάδες από το πρώτο 45λεπτο. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και είχε δυο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Η υπεροχή της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήταν εμφανής και τελικά απέδωσε καρπούς στο 20΄. Ο Σαγκανόφσκι με υπέροχη μπαλιά που έσπασε το τεχνητό οφ σάιντ έβγαλε τον Αναστασάκο απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο και ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0.

Οι Περιστεριώτες έχοντας το μυαλό τους στα πανηγύρια βρέθηκαν εκτεθειμένοι στην άμυνα. Ο Ιωάννου με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Μιχαηλίδη, που δεν κατάφερε να αποκρούσει σταθερά και ο Καλαντζής δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-1.

Ο Ατρόμητος βρήκε το σθένος και ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα χάρη στην πολύ καλή λειτουργία της μεσαίας του γραμμής. Ο Αναστασάκος στο 29΄ ξαναχτύπησε. Με σουτ υψηλής τεχνικής λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου και έφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας του Περιστερίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Η Κέρκυρα πίεσε από την αρχή για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της να πιέσει και στο 54΄ μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Τσίγκας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ατρόμητος κατάφερε και πάλι να μπει μπροστά στο σκορ μετά από πέντε λεπτά. Ο Καμαρά με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σαρμιέντο.

Πλέον ο Ατρόμητος έφτασε τους 22 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...