Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δάκρυ από Σισέ, οργή για μετόχους!


Mε σύνθημα «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές» περίπου 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού ...υποδέχτηκαν την αποστολή στην Παιανία και μίλησαν στους παίκτες, με τον Σισέ να δακρύζει! Οργισμένο... μήνυμα κατά των μετόχων!

Λίγο πριν φτάσει το πούλμαν στην είσοδο της Παιανίας, οι περίπου 1.000 οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί το σταμάτησαν και φώναζαν «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»!  Μάλιστα αντιπροσωπεία μπήκε και μίλησε στους παίκτες, στους οποίους τονίστηκε: «Μπράβο για την εμφάνιση. Εσείς είστε οι πραγματικοί νικητές. Βλέπετε όμως τι γίνεται. Θα πρέπει και εσείς οι ίδιοι να πάρετε μέτρα».
Οι περισσότεροι παίκτες μέσα στο πούλμαν ήταν τρελαμένοι, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ δάκρυσε ακούγοντας το «μήνυμα» των φιλάθλων. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που υποστήριζαν ότι η ομάδα θα πρέπει πλέον να γυρίσει στο γήπεδο της Λεωφόρου! Για ευνόητους λόγους…

«Θα σας γ... τα σπίτια»

Μπορεί οι οργανωμένοι να αποθέωσαν τους παίκτες, όμως πνέουν τα μένεα κατά των διοικούντων, όπως φάνηκε και από αυτό που γράφτηκε στον τοίχο!
 
 
  Αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα σε φυσούνα και αποδυτήρια εξόργισαν τους φίλους του «τριφυλλιού» που έχουν μαζευτεί στην Παιανία!

Ήδη σε έναν από τους τοίχους του αθλητικού κέντρου έχει γραφτεί το εξής: «Διοίκηση ανύπαρκτη. Βγενό Πατέρα Τζίγγερ αφήσατε την ομάδα μόνη. Θα σας γαμ… τα σπίτια»! Γίνεται κατανοητό πως το διοικητικό αδιέξοδο εδώ και πολλούς μήνες στην ομάδα δεν έχει ξεχαστεί από τον κόσμο!
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...