Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Tου χάλασαν τη βραδιά…



Έκπληξη αλλά και απορίες προκάλεσε σε αρκετούς εκ των παρισταμένων η εμφάνιση μέρους της ηγετικής ομάδας του δήμου Πύργου, χθες, στην πρώτη συνεδρίαση του «καλλικρατικού» δημοτικού συμβουλίου.
Υπήρξαν, συγκεκριμένα, κάποιες τοποθετήσεις αντιδημάρχων που άφησαν αρκετά ερωτηματικά ως προς το αν υπάρχει ενιαία γραμμή στη δημοτική αρχή για ορισμένα θέματα.
Αρχικά ο αντιδήμαρχος Γιάννης Παναγόπουλος, πρότεινε στο Σώμα να εγκριθεί συμβολική οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες της Αυστραλίας, επειδή και η χώρα αυτή βοήθησε οικονομικά την πυρόπληκτη Ηλεία. Η τοποθέτηση έδειξε να αιφνιδιάζει τον δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο ο οποίος απάντησε ότι… λεφτά δεν υπάρχουν!

Αλλά και η παρέμβαση του έτερου αντιδημάρχου Λάμπη Αριστειδόπουλου, σε συνδυασμό με την απάντηση που έδωσε επ’ αυτής ο συνάδελφός του Γιάννης Αργυρόπουλος, προκάλεσε επίσης ερωτηματικά. Ο πρώτος είπε ότι υπάρχει περίπτωση τα τακτικά έσοδα του δήμου, μετά τις μετατάξεις, να μην φτάνουν για την μισθοδοσία του προσωπικού, για να απαντήσει ο δεύτερος, ως αρμόδιος επί των οικονομικών, ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων είναι διασφαλισμένη, «αδειάζοντας», τρόπον τινά, τον προλαλήσαντα.

Έδειχνε, έτσι, η δημοτική αρχή, την εικόνα μιας ορχήστρας όπου το ένα όργανο έπαιζε τσάμικο, το άλλο καλαματιανό και το άλλο… καρσιλαμά! Μήπως όμως παρατράγουδα δεν είχαμε και στην πρώτη συνεδρίαση; Άλλους πρότεινε ο δήμαρχος για τις δημοτικές κοινότητες, άλλοι εκλέχτηκαν.

Και ήταν τόσο ωραία χθες! Μα, να συνεννοείται θαυμάσια ο άλλοτε λάβρος Γαβρίλης Λιατσής με τον δήμαρχο και οι περί αυτόν να του χαλάσουν την βραδιά;
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...