Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βροχερό το σκηνικό του καιρού


undefined
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011, 07:27
Βροχές με καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
με χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί πολύ θυελλώδεις στο Ιόνιο.

Αναλυτική πρόγνωση


Μακεδονία, Θράκη: Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και κατά διαστήματα στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και το βράδυ κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και το απόγευμα στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρά. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 Μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη Κρήτη. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στη Δυτική Κρήτη τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και στα νότια μεταβλητοί 3 τοπικά βόρειοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 5 και στα νότια του Θερμαϊκού τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011, 07:34
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...