Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και στην Ηλεία

Στις 6 Απριλίου θα μεταφερθούν στην Ηλεία οι πανελλαδικές κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων, όπως αποφασίστηκε από την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) η οποία και κατάρτισε το σχετικό πρόγραμμα.
Οι κινητοποιήσεις θα «μεταφέρονται» ανά διήμερο, τριήμερο ή πενθήμερο σε διαφορετική πόλη, με 14 σταθμούς από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο. Οι κτηνοτρόφοι, που σήμερα στις 12 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, όπου και μοίρασαν γάλα στους παρευρισκόμενους, διαμαρτύρονται για τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών και τις χαμηλές του γάλακτος και κρέατος.

Ζητούν επίσης χρηματοδοτική ενίσχυση, καθώς ο κλάδος έχει περιέλθει -όπως υποστηρίζουν- σε μαρασμό. Η Ηλεία αποτελεί τον τελευταίο σταθμό των κινητοποιήσεων και πιθανότατα εδώ η ΠΕΚ θα αποφασίσει αν και με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί ο αγώνας, στην περίπτωση που τα αιτήματα δεν έχουν ικανοποιηθεί.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...