Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η πρόκριση… βολοδέρνει


Η πρόκριση… βολοδέρνει
Ζωντανός στο όνειρο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου!


Οι Θεσσαλοί, αν και δεν ήταν καλύτεροι από τον -ισοπεδωτικό για μία ώρα- Ατρόμητο, βρήκαν τον τρόπο ν' απαντήσουν στα δύο γκολ των Περιστεριωτών (9' Σαγκανόφσκι, 61' Νεμπεγλέρας) με τον Σανκαρέ στο 79' και να φύγουν με τη «γλυκιά» ήττα 2-1 από το Περιστέρι.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, που θα λύσουν τις διαφορές του στη ρεβάνς της 16ης Μαρτίου.



Με φούρια... γιούρια και… 1-0!

Λες και είχε βάλει κάποιος «το μαχαίρι στο λαιμό» στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ν' ανοίξουν το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου… Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν ισοπεδωτικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μόλις στο 9' κι ενώ είχαν εγκλωβίσει -πιέζοντας ασφυκτικά- στα καρέ τους τους Θεσσαλούς, άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Σαγκανόφσκι, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Πολωνού με τον Καμαρά.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να επιτίθενται… κατά κύματα για άλλα δέκα λεπτά, κάνοντας την ομάδα του Βόλου να μοιάζει… αγνώριστη -σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει, φέτος- αλλά οι «ερυθρόλευκοι», με τη «χείρα βοήθειας» των Ρόκα και Άλβαρες, που ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν και μέχρι τη συμπλήρωση του ημιώρου η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν εξαιρετικοί σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα, είχαν μοναδική ευκαιρία στο τελευταίο -κυριολεκτικά- δευτερόλεπτο του ημιχρόνου να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Σφακιανάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Ισοφάρισαν… τα δοκάρια!

Αντίστοιχα, αλλά όχι όσο οι αντίπαλοί τους στο ξεκίνημα του ματς, οι Βολιώτες μπήκαν δυνατά με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και στο 50' θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά η εξαιρετική κεφαλιά-«ψαράκι» του Μαρτίν, βρήκε στη ρίζα του αριστερού, κάθετου δοκαριού του Μιχαηλίδη.

Κόντρα… γκολ!

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, ωστόσο, σε μία γρήγορη κόντρα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) στο 61' με τον Νεμπεγλέρα, έπειτα -όπως και στο πρώτο γκολ- εξαιρετικής προσπάθειας του Καμαρά.

Ολοζώντανος!

Κι ενώ, με το ψυχολογικό αβαντάζ του 2-0, ο Ατρόμητος φαινόταν ότι θα έπαιρνε σκορ-πρόκρισης -είχε, μάλιστα, σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ο Καμαρά πλάσαρε στο 71' άουτ από ιδανική θέση- οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν στο 79'. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ, γεμίζοντας στην περιοχή και ο Σανκαρέ, που σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας τεράστιο, πια, ενδιαφέρον στον επαναληπτικό!
superspor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...