Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του γνωστού δικηγόρου Κώστα Κουρλού


"Έφυγε" σήμερα σε ηλικία 47 ετών ο Κώστας Κουρλός. Όλα συνέβησαν στη μια μετά τα μεσάνυχτα όταν ο γνωστός δικηγόρος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι του στην Αμαλιάδα μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του...
... , ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Το τραγικό τέλος δεν άργησε να έρθει, αφού δευτερόλεπτα μετά ξεψύχησε... Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής, ο θάνατος του οφείλεται σε έμφραγμα.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ήλιδας αλλά και όλου του νομού. Ο Κώστας Κουρλός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και εξαιρετικά δραστήριος στην άσκηση των καθηκόντων του, έχοντας υπηρετήσει το Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας ως ταμίας του Δ.Σ. και από άλλες θεσμικές θέσεις, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του ΛΕΑΔΑ (Λογαριασμού Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Αμαλιάδας). Κατά τις τελευταίες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Δ.Σ.

Αύριο τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας θα απέχουν από τα καθήκοντα τους για να παραβρεθούν στην κηδεία του. Επίσης, σε ένδειξη του σεβασμού και της εκτίμησης τους προς τον αδικοχαμένο συνάδελφο τους, Δικηγορικός Σύλλογος και ΛΕΑΔΑ θα αναλάβουν τα έξοδα της κηδείας του.

Η κηδεία του Κώστα Κουρλού θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 11 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο της ιδιαίτερης πατρίδας του, στα Σαβάλια.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...