Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων φοιτητών στο ΤΕΙ Αμαλιάδας


Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων φοιτητών στο ΤΕΙ ΑμαλιάδαςΞεκίνησαν οι εγγραφές νέων φοιτητών στο ΤΕΙ Αμαλιάδας και στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία».
Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων φοιτητών στο ΤΕΙ Αμαλιάδας και στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία». Χθες πρώτη ημέρα των εγγραφών είχαν κάνει την εμφάνισή τους 14 νέοι φοιτητές, γεγονός καθόλου ανησυχητικό αφού η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο νέο κτίριο του ΤΕΙ, στην περιοχή του Υδραγωγείου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Στο τμήμα του ΤΕΙ Αμαλιάδας εισήχθησαν 211 σπουδαστές και όλοι θα εγγραφούν στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2011 – 2012.
Για την εγγραφή τους απαιτείται η κατάθεση αίτησης εγγραφής, υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από την γραμματεία), τίτλο απόλυσης λυκείου, επικυρωμένο αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης, δήλωση μαθημάτων, ατομικό στατιστικό δελτίο σπουδαστή, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Όσον αφορά στο δεύτερο τμήμα του ΤΕΙ Αμαλιάδας Εμπορίας και Διαφήμισης, όπως είναι γνωστό δεν συμπεριλήφθηκε στο μηχανογραφικό δελτίο και προσωρινά θα συνεχιστεί η λειτουργία του στο παλαιό κτίριο, αφού το εάν θα συνεχίσει θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των σπουδαστών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...