Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκοιμήθηκε στον τάφο του άντρα της... και λαχτάρησε το φύλακα!

koimoithrioΑκόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την τρομάρα που πήρε, ένας φύλακας κοιμητηρίου στην Πάτρα.

Το περιστατικό συνέβη προ ημερών όταν μία μαυροφορεμένη ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του συζύγου της, αποκοιμήθηκε!

Φαίνεται πως η γυναίκα ήταν κουρασμένη και είπε να ξαπλώσει λίγο... με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος.

Όταν ο ήλιος άρχισε να δύει, ο φύλακας έκανε τον συνηθισμένο τελευταίο έλεγχο για να δει αν κάποιος εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο. Άρχισε λοιπόν να σφυρίζει (όπως συνηθίζεται) προκειμένου να ειδοποιηθούν όλοι και να κατευθυνθούν προς την έξοδο.

Μόλις ο φύλακας ολοκλήρωσε τον έλεγχο, και ενώ ήδη είχε νυχτώσει, κατευθύνθηκε προς το πόστο του. Τότε ήταν που παρατήρησε μία σκοτεινή φιγούρα να κινείται εντός του νεκροταφείου.

Παρόλο που πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο φύλακα, εντούτοις τρόμαξε γιατί μετά τον έλεγχο δεν περίμενε "κίνηση".

Έντρομος, κάλεσε σε βοήθεια φιλικό του πρόσωπο και αποφάσισαν και οι δύο να πλησιάσουν τη "φιγούρα", που περπατούσε με εξαιρετικά αργό ρυθμό.

Φώναξαν και τελικά η καρδιά τους πήγε στη θέση της όταν άκουσαν τη φωνή της ηλικιωμένης να τους εξηγεί ότι είχε αποκοιμηθεί πάνω στον τάφο του άνδρα της.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...