Ο Αλευράς θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Πληθαίνουν οι φωνές στα δύο λεγόμενα και κόμματα εξουσίας, οι οποίες ζητούν συνεργασία ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο βουλευτής Νάσος Αλευράς τάχθηκε υπέρ της λύσης αυτής

Υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τάχθηκε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Νάσος Αλευράς.
Ο βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Ο κ. Αλευράς χαρακτήρισε "αδήριτη" την ανάγκη συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων, ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι ακόμα και "ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει για συγκυβέρνηση πριν από λίγους μήνες και θα ήταν ευχής έργον τότε να είχε προχωρήσει αυτή η πρόταση, την οποία θεωρώ απολύτως επιβεβλημένη".
"Δε μπορώ να φανταστώ εάν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία συμφωνούν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας αν δεν συνεργαστούν αυτή την κρίσιμη και ύστατη ώρα, πότε θα το κάνουν;", διερωτήθηκε ο κ. Αλευράς.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, για τις πρόωρες εκλογές, ότι αυτές έπρεπε να είχαν γίνει πριν το καλοκαίρι.
Έσπευσε όμως να προσθέσει πως "τούτη την ώρα που είναι τόσο πιεστικά τα πράγματα, γιατί πρέπει να έχουμε την αίσθηση ότι πια βρισκόμαστε στο απώτατο χείλος του γκρεμού, το να συζητάμε για εκλογές είναι υπερβολή".
νεςσ247

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ