Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τον ξυλοκόπησε ο εργοδότης του!


Τον ξυλοκόπησε ο εργοδότης του!Μήνυσε κατέθεσε ο υπάλληλος για σωματικές βλάβες

Τον ξυλοκόπησε το αφεντικό του, επειδή έφυγε από τη δουλειά χωρίς να τον περιμένει! Ο λόγος για έναν 42χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του 35χρονου, πρώην, πλέον, εργοδότη του για πρόκληση σωματικών βλαβών, οι οποίες είναι αρκετά σοβαρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Ροδιακή αλλά και τα όσα ο ίδιος ο 42χρονος καταγγέλλει το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ για την κατάσταση της υγείας του έχει ήδη συνταχθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 42χρονος εργάζεται σε ταχυφαγείο και παραδίδει κατ’ οίκον τις παραγγελίες σε πελάτες του καταστήματος. Όπως ο ίδιος αφηγείται, η συμφωνία που είχε κάνει με τον 35χρονο ήταν να εργάζεται 4 ώρες, όμως αρκετές φορές, δούλευε πολύ περισσότερο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου και έχοντας ήδη περάσει δύο ώρες ακόμη και από το εξάωρο εργασίας που συνήθως κάνει, αποφάσισε να σχολάσει και να φύγει από το μαγαζί.

Η «πρωτοβουλία» του όμως αυτή, φαίνεται πως εξαγρίωσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος την επομένη μέρα το μεσημέρι, όταν πήγε να πιάσει δουλειά, τον χτύπησε.

Σε κάθε περίπτωση ο υπάλληλος, ο οποίος φέρει αρκετά τραύματα από το ξυλοδαρμό, έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος του εργοδότη του και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...