Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«Κάνουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια»


«Κάνουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια»Μαρινάκης: «Φάνηκε η έλλειψη αγώνων»

Την αισιοδοξία το για καλύτερη συνέχεια εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος, αφού πρώτα κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες, τόνισε πως η ομάδα κάνει μια αξιοπρεπή προσπάθεια και πως φάνηκε η έλλειψη αγώνων. Επίσης, τα έβαλε με όσους κακολογούν την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως ο Ολυμπιακός κάνει επενδύσεις σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι, αφού κάνουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια. Φάνηκε κατά πολύ η έλλειψη αγώνων. Όταν η ομάδα πάρει παιχνίδια στα πόδια της, θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη. Ήταν το πρώτο επίσημό μας ματς.

Πρέπει να σταματήσουμε να ‘πυροβολούμε’ το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το βοηθήσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει γήπεδο, έχει αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει ποδοσφαιριστές, έχει προπονητή και κάνουμε επενδύσεις για να πάει μπροστά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μέρος του είναι και η ομάδα μας. Πρέπει όλοι να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...