Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Στο πόδι η Βουπρασία: Ξεσηκώνονται για την "αποψίλωση" των υπηρεσιών


Στο πόδι η Βουπρασία: Ξεσηκώνονται για την Με μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της Βάρδας, η Βουπρασία ξεσηκώνεται, βλέποντας την επιχειρούμενη κατάργηση των υπηρεσιών, όπως η ΔΟY
και η Εθνική Τράπεζα.
Στο πλευρό τους βρίσκεται και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που συνεδρίασε για το σκοπό αυτό το μεσημέρι της Τρίτης.

Είχε προηγηθεί η λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε ο Εμπορικός Σύλλογος με βασική στάση σε αυτή, να μην επιτρέψουν να περάσει αμαχητί η συνεχής αποψίλωση της Βάρδας από Διοικητικές Υπηρεσίες, η οποία οδηγεί στην υποβάθμιση και στο μαρασμό της τοπικής κοινωνίας.

Με βάση τις αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης και  του Δημοτικού Συμβουλίου θα συγκροτηθεί  Επιτροπή Αγώνα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Η επιτροπή θα πραγματοποιήσει επαφές για την τύχη της ΔΟΥ Βάρδας, του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και άλλων υπηρεσιών που πιθανόν να βρίσκονται σε ένα ανάλογο σχεδιασμό.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...