Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


Aγαπητέ  συνάδελφε ,                                          
Ως μέλη  της Επιτροπής Αγώνα ,κατέχοντας την ιδιότητα του αιρετού εκπρόσωπου της Δημοτικής μας Ενότητας, και των Τοπικών Κοινοτήτων, μαζί με τους εκπρόσωπους των γονέων, των μαθητών και όλων των φορέων είμαστε οι μπροστάρηδες στον Αγώνα για την επίτευξη αυτού του υπέρτατου σκοπού μας.(όπως οφείλουμε άλλωστε και για κάθε ζήτημα που αφορά τους πολίτες και τον τόπο μας.)

ΘΕΩΡΟΥΜΕ μέγιστη υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμα μας να εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την Δικαίωση  του Αγώνα μας. Έχοντας την απόλυτη στήριξη των συνδημοτών μας και την πλούσια επιχειρηματολογία  τεκμηρίωσης του αιτήματός μας, είμαστε βέβαιοι ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν και θα επιτύχουμε την επιζητούμενη αναβάθμιση των σχολείων μας.
Ευελπιστούμε ,(και αυτή θα είναι η επιδίωξη μας) να έχουμε θετική εξέλιξη στην συζήτηση που θα γίνει στην επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σ’ αυτόν  τον Αγώνα δεν έχουμε και δεν θέτουμε κανέναν απέναντί μας –Δεν έχουμε και δεν δημιουργούμε  αντιπαλότητες. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ,  ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .
Όχι μόνο δεν έχουμε πρόβλημα με άλλες απόψεις και προτάσεις , αλλά αντιθέτως επιθυμούμε  να κατατεθούν όσο το δυνατό περισσότερες για να αναζητηθούν λύσεις ώστε να επιλεγεί η βέλτιστη, για ΒΙΩΣΙΜΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.(Να γίνει απόφαση-πρόταση του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης  προς  το Υπουργείο Παιδείας)
[ Πάντως όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, εμείς πέραν της αναγνώρισης & αποδοχής του Δίκιου μας από τους  ΠΑΝΤΕΣ,  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την οριστική Δικαίωσή μας. ]
Η Ιστορία θα γράψει για τον καθένα μας δυο λέξεις <<ΗΤΑΝ  ΠΑΡΩΝ>>          Σήμερα, εμείς, γράφουμε Ιστορία, Αντιστεκόμαστε :  Στο πλιάτσικο επί της Σχολικής μας Ενότητας, Στην κατάργηση του Λυκείου,  και στην περεταίρω  υποβάθμιση του Γυμνασίου.
Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή   ΝΑ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.    Να προωθήσει πολιτικές ισόρροπης ανάπτυξης της εκπαίδευσης και των δυο  βαθμών, για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου μας, με διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια.                                                                                                               ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ..  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ! .    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ
                                                                                                                                                                                                                                 Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς                
 Για την Επιτροπή Αγώνα                                                                
     Νάσος     Στριγάς                                                
 Τοπικός Σύμβουλος  Νεοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...