Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μήνυση «καπετάνιου» στον Βγενόπουλο!


Μήνυση «καπετάνιου» στον Βγενόπουλο!Οι επίσημες τοποθετήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας «ενόχλησαν» τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που κατέθεσε μήνυση κατά του Mr MIG.

Ο «Βγενό», στη συνέντευξη Τύπου του Σεπτεμβρίου, ακριβώς πριν από έναν μήνα, είχε πει επί λέξει για την Παιανία: «…πήραν μία έκταση από ΓΓΑ, την έφτιαξαν προπονητικό κέντρο, το 1980 και την παρέδωσαν στον Παναθηναϊκό».
Στην ουσία εννοούσε πως οι Βαρδινογιάννηδες πήραν δωρεάν την έκταση και τώρα βάζουν το προπονητικό κέντρο στη διαδικασία της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ, ζητώντας οικονομικό αντάλλαγμα! Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του «καπετάνιου», ο οποίος κινείται πλέον νομικά.
«Επίθεση» στον Βγενόπουλο!
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης λίγο μετά την κατάθεση της μήνυσης πέρασε στην… επίθεση, κατηγορώντας τον Ανδρέα Βγενόπουλο (χωρίς να τον κατονομάσει) για λασπολογία προκειμένου να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα!
«Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία.
Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα», δήλωσε ο «καπετάνιος».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...