Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ριφιφί στον Πύργο: "Ποντικοί" μπούκαραν σε εργαστήριο χρυσοχοΐας


Ριφιφί στον Πύργο: «Χρυσές» δουλειές έκαναν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στον Πύργο, μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Οι δράστες μπήκαν με τη μέθοδο του ριφιφί, από το
διπλανό διαμέρισμα και έφυγαν με λεία που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κυμαίνεται στις 80.000 με 100.000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Γιώργος Τριαντόπουλος περιέγραψε στο ilialive.gr αυτά που αντίκρισε το πρωί της Δευτέρας που άνοιξε το εργαστήριο του στην περιοχή της Δεξαμενής, αλλά και αυτά που έλειπαν. Οι δράστες είχαν μπει από την αυλή της διώροφης κατοικίας, έσπασαν το ξύλινο παντζούρι του ισόγειου διαμερίσματος και έπιασαν δουλειά στον τοίχο που συνορεύει με το εργαστήριο.
Πρέπει όμως να ήξεραν καλά τα κατατόπια, αφού έκαναν την τρύπα τους ανάμεσα στα δύο χρηματοκιβώτια. Το ένα ήταν ανοιχτό και περιείχε κάποιες μήτρες κοσμημάτων, κάποιες προφόρμες και πρωτότυπα.
Αρκετά κοσμήματα άρπαξαν οι δράστες από τη βιτρίνα της έκθεσης, ενώ ακόμα πήραν διάφορα υλικά, πέτρες για τα κοσμήματα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα λαπτοπ, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο ζυγαριές ακριβείας.
Το διπλανό διαμέρισμα που μπήκαν οι δράστες ήταν ξενοίκιαστο τον τελευταίο μήνα, ενώ οι ένοικοι στα υπόλοιπα διαμερίσματα δεν αντιλήφθηκαν τίποτα, από την ώρα που έκλεισε το εργαστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου, έως σήμερα το πρωί που άνοιξε πάλι.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...