Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟ... και στην Αμερική - Νέο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ

Την ώρα που πρίγκιπας Σουλτάν ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Αθήνα και η πρόταση της "Arboris Capital" παραμένει σε ισχύ, προέκυψε νέο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά εξ Αμερικής.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, εταιρία που μεσολαβεί για λογαριασμό αμερικανικών κεφαλαίων ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η συγκεκριμένη εταιρία φέρεται να έχει ζητήσει την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου στην "πράσινη" ΠΑΕ, ώστε να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Έτσι μετά τον πρίγκιπα και τους Άραβες μπαίνει και τρίτος ενδιαφέρομενος στο... κόλπο και σίγουρα οι επόμενες μέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εξάλλου αναμένεται στην Αθήνα ο πρίγκιπας Σουλτάν ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...