Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Διπλή απόπειρα διάρρηξης στο αντλιοστάσιο των Λαστεϊκων


Διπλή απόπειρα διάρρηξης στο αντλιοστάσιο των ΛαστεϊκωνΔιπλή απόπειρα διάρρηξης στο αντλιοστάσιο των ΛαστεϊκωνΑπό τη χθεσινοβραδινή διάρρηξη στο αντλιοστάσιο Λαστεΐκων.Δύο συνεχόμενα βράδια οι «κυνηγοί του χαλκού» αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και να κλέψουν το αντλιοστάσιο Λαστεΐκων αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τόσο την Πέμπτη το βράδυ,
όσο και την Παρασκευή οι δράστες δοκίμασαν να μπουν, προκάλεσαν φθορές όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα, αφού ο συναγερμός λειτούργησε.

Το βράδυ της Πέμπτης οι διαρρήκτες μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου. Δεν μπόρεσαν όμως να αφαιρέσουν υλικά, αλλά στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν το συναγερμό που ήχησε και ενημέρωσε την Αστυνομία, προκάλεσαν ζημιές σε διακόπτες και ηλεκτρολογικούς πίνακες, το ύψος των οποίων φτάνει τις 30.000 ευρώ.

Το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις έντεκα ο συναγερμός στο αντλιοστάσιο σήμανε και πάλι. Οι υπάλληλοι του ΓΟΕΒ είχαν «παγιδέψει» αρκετά καλά το κτίριο και τα «ραντάρ» έπιασαν τις κινήσεις των δραστών που μπήκαν από την κεντρική είσοδο κόβοντας το λουκέτο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της Τροχαίας Πύργου και προσωπικό του ΓΟΕΒ.
Στο σημείο έφτασε και ο πρόεδρος του Οργανισμού Νίκο Φάμελος. Ερεύνησαν όλοι μαζί τους χώρους και διαπίστωσαν ότι οι δράστες προσπάθησαν και πάλι να θέσουν εκτός λειτουργίας το συναγερμό.

Ο κ. Φάμελος με δηλώσεις του την Πέμπτη ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας ώστε να προστατευθεί η περιουσία του οργανισμού, από τις οργανωμένες πλέον επιθέσεις κλεφτών, καθώς επιβαρύνονται σημαντικά οι αγρότες από αυτές τις κλοπές.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...