Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού: Νηστικοί οι μαθητές . . .


Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού: Νηστικοί οι μαθητές . . . Χωρίς σίτιση οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, καθώς η περιφέρεια ρίχνει το μπαλάκι στο δήμο Πηνειού, που επικαλείται έλλειψη πόρων. 
Ο καθηγητής του σχολείου Χρήστος Αντωνόπουλος επεσήμανε στο IONION FM, ότι τα παιδιά δεν μπορούν να παραμείνουν 9 ώρες όπως προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα, λόγω έλλειψης φαγητού και στην ουσία καταργούνται τα μουσικά μαθήματα, που ούτως ή άλλως αντιμετώπιζαν πρόβλημα διδασκαλίας λόγω έλλειψης καθηγητών.
Ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός σε παρέμβαση προς το IONION FM, τόνισε ότι η δημοπρασία για την ανάθεση του έργου σίτισης θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτώβρη, με προϋπολογισμό 50.880 ευρώ.
Επίσης ο κύριος Αντωνόπουλος άσκησε κριτική προς τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής Πηνειού, αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις έργων και το ηθικό ζήτημα που εγείρεται για την διαφάνεια διαχείρισης του δημόσιου χρήματος.
Ο κ. Αντωνόπουλος σχολίασε ότι το γεγονός και μόνο της δημόσιας αντιπαράθεσης που προκύπτει, αποδεικνύει ότι υπάρχει θέμα. Ζήτησε από την πλειοψηφούσα παράταξη να διασφαλίζει την διαφάνεια στις αναθέσεις έργων.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ionionfm.gr
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ