Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Aν δε γίνουν όλα όπως πρέπει, θα αναλάβουν κάποιοι με πιο “πειστικές” μεθόδους»

Τι υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή για τα περί… νοθείας στης εκλογές

Μέσα από την ηλεκτρονική της εφημερίδα η Χρυσή Αυγή δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα προβεί σε όποια «πειστική ενέργεια» κρίνουν τα μέλη της σκόπιμη την ημέρα των εκλογών σε περίπτωση που διαπιστώσουν απόπειρα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

«Εξηγούμεθα: είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσουν απόκρυψη ψηφοδελτίων. Διότι, εκτός του ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετοί εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματος, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο πόδι και θα ελέγχουν συνεχώς και με μεγάλη συχνότητα τα εκλογικά κέντρα και όπου παρατηρούνται “παρατράγουδα” θα είναι αμείλικτοι» αναφέρουν και προσθέτουν: «Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο “πειστικές” ενέργειες».

Διαβάστε όλο το κείμενο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο παρακάτω:


«Τις τελευταίες ημέρες, κυρίως από το internet, διαδίδονται ευρύτατα «πληροφορίες» και φήμες για επικείμενη νοθεία στις προσεχείς εκλογές. Είτε στις κάλπες, είτε μέσω της εταιρείας που θα κάνει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μέσα στο χάος που επικρατεί με τις ιστοσελίδες, δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί από πού ξεκίνησαν οι σχετικές δημοσιεύσεις.

Πόση αλήθεια κρύβουν οι "πληροφορίες"- φήμες και πόση σκοπιμότητα; Και ποια σκοπιμότητα;

Εις ότι μας αφορά, θα θυμίσουμε στους παλαιότερους και θα ενημερώσουμε τους νεώτερους φίλους του κινήματος, ότι όποτε η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις εκλογές, έπεφτε την τελευταία βδομάδα θύμα διαφόρων "πληροφοριών" – φημών, εκπορευόμενων από τους διάφορους… ορόφους της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, του τύπου: «τελικά η Χρυσή Αυγή δεν κατεβαίνει στις εκλογές και υποστηρίζει το τάδε κόμμα», "η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι χαμένη ψήφος", "θα κρύψουν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής", "και να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή θα ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια".

Κοινή συνισταμένη όλων των "πληροφοριών" – φημών, η θεωρία της χαμένης ψήφου! Πολλοί τις πίστεψαν, και παρότι είχαν την καλή πρόθεση να μας ψηφίσουν τελικά δεν το έκαναν, για "να μην πάει η ψήφος τους χαμένη".

Όχι ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στις εκλογές. Και απόκρυψη ψηφοδελτίων υπήρχε και αδικαιολόγητες ακυρώσεις και άλλα πολλά. Ωστόσο, τα φαινόμενα αυτά ήταν μεμονωμένα και ουσιαστικά δεν επηρέασαν τις εκλογικές μας επιδόσεις περισσότερο από τις ύπουλες φήμες.

Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες προτίθενται να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή και μάλιστα εκδηλώνουν "ισχυρή βεβαιότητα" για την ψήφο τους (σύμφωνα με τους δημοσκόπους). Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως τα ποσοστά μας μπορεί να είναι και διψήφια!

Εδώ, λοιπόν, μπαίνει το ερώτημα: μπορούν να μας σταματήσουν με βία και νοθεία; Θα το πούμε ξεκάθαρα: ΟΧΙ, δεν μπορούν! Σίγουρα θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Εξηγούμεθα: είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσουν απόκρυψη ψηφοδελτίων. Διότι, εκτός του ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετοί εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματος, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο πόδι και θα ελέγχουν συνεχώς και με μεγάλη συχνότητα τα εκλογικά κέντρα και όπου παρατηρούνται «παρατράγουδα» θα είναι αμείλικτοι…

Επίσης, ο κόσμος "ξεψάρωσε" πλέον και τώρα θα ζητά επιμόνως ψηφοδέλτια, ακόμα κι αν επιχειρήσουν κάποιοι ελάχιστοι, να τα αποκρύψουν.

Κάποιες άλλες φήμες, λένε ότι αριστεριστές θα εισβάλλουν σε κάποια εκλογικά τμήματα και θα καταστρέψουν τα ψηφοδέλτιά μας. Αυτά δεν μπορούν να γίνουν! Και δεν μπορούν να γίνουν, γιατί το σύστημα και οι μηχανισμοί του που ελέγχουν αυτό το παρακράτος, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αμέσως μετά μπορούμε κι εμείς να πράξουμε το ίδιο με τα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων. Έτσι, όμως, θα τιναχτεί στον αέρα η εκλογική διαδικασία, πράγμα που δεν το θέλουν.

Επιπροσθέτως, οποιαδήποτε επιχείρηση βίας και νοθείας απαιτεί, αν όχι τη σύμπραξη τουλάχιστον την ανοχή των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι κρατούντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εξαθλιωμένοι οικονομικά άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας δεν πρόκειται να βάλουν πλάτη σε τέτοια σχέδια, το αντίθετο!

Τέλος, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο "πειστικές" ενέργειες.

Μην πιστεύεται, λοιπόν, ούτε στις "πληροφορίες" (από το… ράδιο-αρβύλα), ούτε τις φήμες. Διαδίδονται σκοπίμως (κι αυτό ανεξάρτητα από το γεγονός ότι και αληθινά πατριωτικές και καλοπροαίρετες ιστοσελίδες μπορεί να έχουν πέσει στην παγίδα και να τις αναπαρήγαγαν), με πρώτο και κύριο στόχο να αποτρέψουν τον κόσμο να ψηφίσει την Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ) 1: Τα ίδια έλεγαν οι διάφορες "Κασσάνδρες" και προ των δημοτικών εκλογών του 2010, όταν οι οργανωτικές (και οι άλλες…) δυνατότητές μας ήταν σαφέστατα τελείως διαφορετικές από σήμερα. Και πήραμε 5,3%, χωρίς να τολμήσει κανείς να μας βάλει προσκόμματα…

(ΥΓ) 2: Αν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής περιορίζονταν μεταξύ του 3 και του 4%, τότε βεβαίως θα ήταν άλλα τα δεδομένα. Τώρα όμως, έχει ξεφύγει το πράμα και δε μαζεύεται με τίποτα!

(ΥΓ) 3: Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυόμεθα. Δηλώστε συμμετοχή στις κινητές ομάδες περιφρουρήσεως του εκλογικού αποτελέσματος ή για εκλογικοί αντιπρόσωποι. Για τη Νίκη!».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...