Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πάγωσαν...στην ΑΕΚ – Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής που λιποθύμησε στα αποδυτήρια

Σοκ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στην Τούμπα όταν ο νεαρός Ταξιάρχης Φούντας λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του.

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός συνέβη λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα για τα πλέι-οφ της Superleague.

O Ταξιάρχης Φούντας έχασε τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ χτύπησε σε κάποια ανύποπτη φάση του αγώνα και μόλις μπήκε στα αποδυτήρια λιποθύμησε. Όλοι όσοι ήταν μπροστά τρελάθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια.

“Σοκαριστήκαμε όλοι. Του μιλούσαμε και δεν μας απαντούσε. Τρελαθήκαμε και βγήκαμε στους διαδρόμους φωνάζοντας να βοηθήσουν και να καλέσουν ασθενοφόρο”, έλεγαν χαρακτηριστικά συμπαίκτες του Φούντα.

Το ασθενοφόρο δεν άργησε να έρθει και ο Φούντας εισήλθε σε αυτό έχοντας σπασμούς. Ο νεαρός παίκτης διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι εκτός κινδύνου ενώ η πρώτη διάγνωση αναφέρει πως πρόκειται για κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο παίκτης της ΑΕΚ έχοντας πλέον τις αισθήσεις του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς του στο Μεσολόγγι καθησυχάζοντας τους για την περιπέτεια της υγείας του.

Μαζί με τον Ταξιάρχη Φούντα θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη το τεχνικό επιτελείο της “Ένωσης”, ο Νίκος Κωστένογλου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τον παίκτη επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...