Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Βαρθολομιό: "Βυθίστηκε" στο πένθος για το χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή


Βυθισμένη στο πένθος είναι από χθες η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού και σοκαρισμένη από το ξαφνικό φευγιό, ενός δικού της παιδιού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο άδικα
και τόσο νωρίς έφυγε ο Νίκος Μαρκουτσάς του Βασιλείου στα 29 του χρόνια, θύμα τροχαίου στο δρόμο καρμανιόλα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Ο νεαρός επέστρεφε στο Βαρθολομιό μαζί με την οικογένεια του ξαδέρφου. Στο 51ο χλμ της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κοιυρτεσίου, στην ευθεία και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μαύρου KIA που οδηγούσε και έπεσε με δύναμη πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο και στη συνέχεια ανετράπη πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο.
Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 29χρονο, καλύτερη τύχη είχαν ο ξάδερφός του με την κορούλα του, που βγήκαν από τις τσακισμένες λαμαρίνες ελαφρά τραυματισμένοι.

 Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Βαρθολομιό, όπου όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το 29χρονο παλικάρι. Ως παίκτης του Ηλειακού Βαρθολομιού, μέσα από το ποδόσφαιρο είχε δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις και φιλίες με συμπαίκτες και αντιπάλους. Το φιλότιμο και καλό παλικάρι πλέον έφυγε από κοντά τους…

Διαβάστε ΕΔΩ το ψήφισμα της ΕΠΣ Ηλείας για το χαμό του Νίκου Μαρκουτσά.

Σήμερα το απόγευμα στις 6.00 θα γίνει η κηδεία του στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα «γραφτεί» η τελευταία πράξη του δράματος.

Θα πρέπει να επισημάνουμε για άλλη μια φορά την τραγική επικινδυνότητα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Το δρόμου - καρμανιόλα, που μόνο χθες έχασαν τη ζωή τους τρία παλικάρια, ο Νίκος στο Κουρτέσι και άλλα δύο στο Ριόλο σε μετωπική με νταλίκα.

Θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους σοβαρά αυτοί που τις έχουν και να βάλουν με τις πράξεις τους ένα τέλος στην ανθρωποθυσία της ασφάλτου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...