Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Είπε το «ναι» και πάει γήπεδο η Μέρκελ!


Αλλαγή πλεύσης από την πλευρά της Άνγκελα Μέρκελ η οποία αποδέχτηκε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, την πρόσκληση του Πολωνού Πρωθυπουργού και την Παρασκευή (22/06) θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012.


Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της καγκελαρίας, ο οποίος ρωτήθηκε
αν θα υπάρξει συνάντηση της κ. Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά, σε περίπτωση που ο τελευταίος έχει ορκιστεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας ως την Παρασκευή και κληθεί να παραστεί και αυτός στο γήπεδο. «Οχι. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και όχι την πολιτική», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Μέρκελ.

Την ίδια ώρα, στις τάξεις της UEFA έχει σημάνει συναγερμός για το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά των Ελλήνων οπαδών, κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Γερμανίας, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι θα δοθεί ρητή εντολή προς τους υπευθύνους της τηλεοπτικής παραγωγής του παιχνιδιού, ώστε -τουλάχιστον- να μην περάσει ο ήχος των αποδοκιμασιών στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για την UEFA το ματς έχει ήδη χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει κανένας -επίσημα- να ανησυχεί, είναι δεδομένο ότι ο Μισέλ Πλατινί και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένη την προσοχή και το ενδιαφέρον τους σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρη η θέση του προέδρου της UEFA πως η πολιτική δεν έχει καμία θέση στα γήπεδα...

.onsports.gr/
Y.Γ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ.....ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΟΥ .....ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...
ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ...
WELL COME TO HELL
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...