Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ηλεία: Καιρός για παραλίες το Σαββατοκύριακο, με αυξημένη υγρασία & δυσφορία ξεκινά η νέα εβδομάδα


BeachΑπόλυτα καλοκαιρινές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου, ιδανικός καιρός για εξορμήσεις στις παραλίες με το θερμόμετρο στους 33 με 34 και πιθανώς, τοπικά, να πλησιάσει
για πρώτη φορά φέτος τους 35 βαθμούς Κελσίου! Με αυξημένους δείκτες δυσφορίας ξεκινά η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, λιακάδα & ζέστη το Σάββατο 9/6, με το θερμόμετρο στους 33, 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 10/6, αίθριος, θερμοκρασία στους 32 με 33 και τοπικά 34 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά την Δευτέρα 11/6 με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τα θερμόμετρα θα παρουσιάσουν μικρή πτώση και δεν θα ξεπεράσουν οι μέγιστες τιμές τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο η αίσθηση της ζέστης θα είναι έντονη καθώς θα αυξηθούν τα ποσοστά σχετικής υγρασίας προκαλώντας αίσθημα δυσφορίας.  Άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί ασθενείς 2-3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες με αυξημένη υγρασία και δυσφορία περιμένουμε και την Τρίτη 12/6.

Βουτιές στην θάλασσα, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο, στους 21 - 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία των νερών, κρύες σχετικά βουτιές αλλά με λίγη υπομονή συνηθίζονται!

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...