Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο, Σχολικό Bazaar



 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο,

Σχολικό Bazaar




Πύργος,  5 Σεπτεμβρίου 2012



Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει στο σχολικό του Bazaar που θα πραγματοποιηθεί 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012 στην κεντρική πλατεία του Πύργου και ώρες 17:30- 22:00 το απόγευμα.

Διακοπές τέλος! Νέα σχολική χρονιά και οι μικροί μας φίλοι ανασκουμπώνονται και ετοιμάζονται πυρετωδώς να πάρουν ξανά τις θέσεις τους πίσω από τα θρανία.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Γράφοντας και  ζωγραφίζοντας με τα είδη μας  συμμετέχετε  ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξεύρεση πόρων με στόχο τη λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά, σε Αίγιο και Αγρίνιο!

Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...